• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Legende til irske spillere: I kan blive helte mod Danmark

Foto: Getty Images

Robbie Keane understreger, at de irske spillere vil blive helte, hvis de slår Danmark mandag aften.

Af Victor Risager

Der er en plads til EM i 2020 på spil, når Irland og Danmark tørner sammen mandag aften i EM-kvalifikationen. Her skal Danmark undgå at tabe for at sikre billetten til EM, mens Irland skal bruge en sejr.

Og forud for det afgørende opgør understreger den irske landsholdslegende og nuværende assistenttræner Robbie Keane, hvor meget en sejr vil betyde for Irland.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Gareth Bale nærmer sig Real Madrid-exit

- Gå ud og grib chancen, fordi folk vil altid huske det. Om 20 år vil folk stadig komme hen og sige til dig, at de kan huske det mål, du scorede mod Danmark. De her spillere har chancen mod et tophold mandag aften, og de kan gå ud og blive helte, siger Robbie Keane til FAI TV ifølge Sky Sports.

Robbie Keane erkender samtidig, at det danske landshold er mere talentfuldt, men at irerne skal slå danskerne med hårdt arbejde.

Læs også:Nulløsning sendte Holland til EM: Vi gik virkelig efter 0-0 til sidst

- Spiller vi mod et hold, der er teknisk set bedre end os, hvad angår måden de spiller på? Ja, mange af danskerne spiller på hold i verdensklasse. Men kan de kæmpe mere os? Kan de arbejde hårdere end os? Nej, nej, det er i dig selv, og det er i dit hjerte. Hvis spillerne gør det og står sammen mandag aften, er der ingen grund til, at vi ikke kan få et godt resultat mod dem, siger Robbie Keane.

Robbie Keane nåede selv at score 68 mål på 146 kampe for det irske landshold, og han huskes især for en sen udligning imod Tyskland ved VM i 2002, som var med til at sende dem videre til knockoutrunderne i turneringen.

Læs også:Irlandskampen: Åge kan ikke tabe

Læs også:Thomas Delaney før nyt Irland-møde: Jeg hader at spille mod dem

Læs også:Dagens Double: Mål i Serbien

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Mere Superliga

Fokus