• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Alexander Paaske

Lettet Duelund: Er sikker på jeg bliver klar til U21-EM

Dynamo Kiev-spilleren Mikkel Duelund brækkede anklen for et par uger siden, men det kommer ikke til at koste ham sommerens EM med U21-landsholdet.

Af Alexander Paaske

Mikkel Duelund skiftede i sommer fra FC Midtjylland til ukrainske Dynamo Kiev, og efter han havde kæmpet sig nærmere fast spilletid, blev han for et par uger siden ramt en alvorlig skade i en Europa League-kamp mod Jablonec.

Den offensive midtbanespiller brækkede anklen og beskadige et par ledbånd, men heldigvis er han tilbage på banen i god tid inden sommerens EM med U21-landsholdet. Det fortæller Duelund i et interview med B.T.

Læs også: Duelund båret fra banen i Dynamo Kiev-nederlag

- Jeg er helt sikker på, at jeg når EM - og faktisk tror jeg på, at jeg snart er tilbage. Jeg har fået at vide af lægerne, at de regner med to til tre måneders pause for mig, og klubben har allerede meddelt, at de regner med at se mig i holdets anden træningslejr i Spanien sammen med resten af holdet i slutningen af januar.

Mikkel Duelund har været en af profilerne på Niels Frederiksens U21-landshold, der kvalificerede sig til EM-slutrunden ved at snuppe førstepladsen i kvalifikationspuljen foran Polen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus