• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mads Bye Marboe

Lykkelig Poulsen: Tager gerne sådan en lortekamp med

Foto: Getty Images

For Yussuf Poulsen har det ingen betydning, at aftens kamp mod Irland ingenlunde var den bedste, det danske landshold har præsteret.

Af Mads Bye Marboe

Yussuf Poulsen var medvirkende til, at Danmark mandag spillede sig til EM med 1-1 i Irland.

Nu venter mindst to kampe på hjemmebanen i Parken ved sommerens slutrunde, og det glæder Poulsen sig i høj grad til.

- Det føles fantastisk. Vi spiller en forfærdelig kamp, men det eneste, det handlede om, var, at vi skulle til det fucking EM. Der står vi nu, og så kan vi sige så meget om, at vi spiller dårligt eller godt. Det er ligegyldigt, indleder han over for Kanal 5 og tilføjer:

Læs også:Nervøs Delaney: Jeg var ved at brække mig

- Vi har andre kampe, hvor vi hellere vil spille godt, så længe vi får det resultat, vi skal bruge - og nu får vi to minimum to kampe i Parken, muligvis tre. Vi er bare super, fucking glade for, at vi skal spille det EM i Danmark.

Åge Hareide udtalte efter kampen, at han aldrig har set sine spillere være så nervøse, som det var tilfældet i skæbnekampen.

Præstationen fra de danske spillere var bestemt heller ikke prangende, men for Yussuf Poulsen var det vigtigste at kvalificere sig til slutrunden.

Læs også:Cornelius om skade: Jeg kunne mærke det med det samme

- Ja, det er også det, jeg ser (at vi er nervøse). Vi tør ikke at gøre de samme ting, som vi plejer. Vi tør ikke at vende op i banen, når vi erobrer bolden. Vi tør ikke at spille frem, når vi erobrer bolden. Vi spiller lidt for mange sikre pasninger.

- Det ligger jo i alles hoveder, at et point er nok, og nogle gange vil man hellere tage den sikre løsning end at tvinge noget igennem. Det er menneskeligt, sådan er det, og vi kan spille meget bedre, men det er ikke nu, vi behøver at gøre det. Hvis vi spiller godt til EM, tager jeg gerne sådan en lortekamp med, som det var i dag.

RB Leipzig-angriberen spillede samtlige 90 minutter.

Læs også:Ærlig Hareide: Har aldrig set holdet så nervøst

Læs også:Eksperter: Han var Danmarks bedste spiller set over hele kvalifikationen

Læs også:Småirriteret irsk landstræner: Det var et spark i nødderne

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.