Målscorer Eriksen: Det var dejligt

En vanvittig vigtig og afgørende VM-kvalifikationskamp stod Danmark over for i dag, da man på udebane skulle duellere mod Montenegro, der inden kampen havde lige så mange point på andenpladsen.

Her blev Christian Eriksen kampens eneste målscorer, da han omringet af montenegrinske forsvarsspillere lige foran feltet sendte en kølig afslutning ind bag målmanden. Det gav tre vigtige point.

- Det var dejligt. Det er en nedfaldsbold, som får lov til at trække ind i banen, og jeg prøver egentlig at dække den lidt af, og så føler jeg, at jeg er i en mulig position, hvor jeg kan afslutte. Jeg tror, det overrasker målmanden, siger Christian Eriksen til Kanal 5.

- Det var ikke nogen køn kamp at se. Den var måske spændende, for intensiteten var der fra begge hold, og man kunne se, hvor meget folk gerne ville vinde. Kampen havde kæmpe betydning for begge hold.

Eriksen havde også muligheden for at være dobbelt målscorer, men den chance missede han.

- Det var en halvdårlig berøring, som gør, at jeg er nødt til at tage en hurtig beslutning. Den er desværre lige nøjagtig ikke nok, forklarer Eriksen.

Danmark indtager nu andenpladsen med tre point op til Polen og tre point ned til Montenegro inden sidste runde i weekenden.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?