• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Nicklas Grodt Degn

Mæhle: Var ikke uenig eller imod trænerens beslutninger

Foto: Getty Images

Joakim Mæhle forklarer skuffelsesudbrud efter U21 EM-kampen mod Tyskland og forklarer, at han var skuffet, men ikke uenig med Niels Frederiksen.

Af Nicklas Grodt Degn

Ramus Nissen Kristensen var mandag aften foretrukket over Joakim Mæhle på venstrebacken, da Danmark spillede sin første kamp ved årets U21 EM mod Tyskland.

Kampen endte 3-1 til Tyskland og efter kampen udtrykte Mæhle sin klare skuffelse ved at sidde på bænken. Nu uddyber han i en melding på Twitter.

- Jeg vil meget gerne afklare, at jeg hverken var uenig eller imod trænerens beslutning. Jeg kunne aldrig finde på at sætte mig over holdet eller kollektivet - tværtimod, skriver Genk-backen og tilføjer:

- Jeg er utrolig ked af, at det er kommet ud på den måde, som det er. Selvfølgelig var jeg skuffet, men hvis jeg er tilfreds med at sidde på bænken, bør jeg nok finde et andet erhverv.

22-årige Mæhle har i den forgangne sæson spillet i alt 54 kampe for Genks belgiske mestre.

Se hele opslaget her:

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.