• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Sylvester Guldberg Røn

Mancini med udfordring til Balotelli: Det afhænger af ham

Foto: Getty Images

Den italienske landstræner Roberto Mancini kan sagtens se Mario Balotelli på landsholdet igen, men det afhænger af angriberen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Mario Balotelli har haft en særdeles omtumlet fodboldkarriere indtil videre. Hans store talent har bragt ham til klubber som Inter, AC Milan, Liverpool og Manchester City, men kontroverser både på og udenfor banen har ofte overskygget angriberens talent. 

I 2016 skiftede Balotelli til Nice, hvor han fik gang i karrieren. I Nice røg han dog også i unåde, og i vinterens transfervindue skiftede han så til Olympique Marseille. Balotelli var senest med på det italienske landshold i september, og landstræner Roberto Mancini afviser ikke, at han kan vende tilbage. 

- Vi har ikke mistet nogen af syne. Mario er stadig med i puljen, og det ved han også godt. Men han ved også godt, at en retur afhænger af ham. Han har ikke spillet meget i Marseille endnu. Men hvis han kontinuerligt laver mål indtil slutningen af marts, kan han godt komme med igen, siger Roberto Mancini ifølge GOAL. 

Mario Balotelli har spillet 36 kampe for Italiens landshold med 14 mål til følge. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus