• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold nooteboom1

Medie: Italiensk storklub er interesseret i Højbjerg

Medie: Italiensk storklub er interesseret i Højbjerg
Foto: tipsbladet.dk

Italiensk storklub og et andet mandskab fra støvlelandet er begge interesserede i at hente Pierre Emile Højbjerg.

Af nooteboom1

Pierre Emile Højbjerg udtalte forleden, at han ikke fortsætter i Bayern. Den 20-årige midtbanespiller vil i stedet til en klub, hvor han får kontinuerlig spilletid. Danskeren udelukker ikke, at hans næste eventyr finder sted i England, Italien eller Spanien - eller en fortsættelse i det tyske. Nu skriver det italienske medie Calciomercato, at to italienske klubber - hvoraf den ene i den grad kan klassificeres som storklub - er interesserede i midtbanespilleren, der var på lån i Schalke i denne sæson. 

Calciomercato skriver til at starte med, at Højbjerg vil blive et af de varme navne (nomi caldi) på transfermarkedet denne sommer. Dernæst beretter det italienske medie, at Sampdoria sidste år viste stor interesse i midtbanespilleren. Der kom sågar et bud på danskeren, men af økonomiske årsager, og fordi Schalke havde større ting at spille om, valgte danskeren at tage til Schalke 04. Sampdoria er ifølge det italienske medie det hold, der lige nu har den største interesse for danskeren. Men der er også et andet hold, der holder øje med Høbjerg. AC Milan. 

Det italienske medie skriver, at Rossoneri sidste år så danskeren tørne ud for Bayern i Audi Cup. Her skulle milaneserne have udtrykt sig i positive vendinger til danskeren, men det blev ikke ved mere end komplimenter og et udtryk for interesse. 

Hvor Højbjerg sidste år ville til Schalke for at følge sine store ambitioner om at være i en storklub, der kæmpede med helt fremme og som spillede europæisk (Europa League red.), er sagen imidlertid en anden i dag. Og det åbner mulighederne for særligt Sampdoria, men også AC Milan, der ikke kan lokke med europæisk fodbold i næste sæson. Højbjerg lægger nemlig fokus på spilletiden, som han har udtalt både her til Tipsbladet.dk, men også andre danske medier. 

Både AC Milan og Sampdoria spekulerer i at komme med tilbud, hvor man vil låne danskeren. I lånekontrakten vil der være en købsklausul, men også en tilbagekøbsklausul for Bayern. Det gør ifølge Calciomercato handlen langt mere interessant fra Bayerns synspunkt. 

Calciomercato skriver, at Søren Lerby, der er Højbjergs agent, er i Italien netop nu. Det er han, fordi han skal til et møde med Napoli for at høre om sin klient Dries Mertens fremtid i Napoli. Når det møde er færdiggjort, ventes det, at han i en af de kommende dage også vil ses med Sampdoria og AC Milan for at høre nærmere om, hvad de to klubber har at byde det 20-årige midtbanetalent.

Superliga

Mere Superliga

Fokus