• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Mellemfornøjet Bendtner: Vi kunne godt have spillet bedre

Danmark kom frem til chancerne, men kunne ikke score mod Chile. Nogle gange rammer man den, andre gange gør man ikke, siger Nicklas Bendtner, der pludselig stod i startopstillingen.

Af Anders Dehn

Der var ingen overraskelser, da DBU's pressefolk delte startopstillingerne til Danmark-Chile ud en time før tirsdagens kamp. Nøjagtig som det var forudset efter mandagens træning, startede Nicolai Jørgensen i angrebet, stod der på papiret, men da kampen gik i gang, var det Nicklas Bendtner, der stod på banen.

Jørgensen havde mærket det trække en smule i låret, og derfor blev Bendtner akut skubbet ind fra start. Han fik en halvleg og var efterfølgende mellemfornøjet med det.

Læs også: Bedst og værst: Skaberen Eriksen og dykkeren Herrera

- Jeg synes, jeg får arbejdet rigtig godt under svære betingelser. Spillemæssigt var det ikke den nemmeste kamp for mig, men ud fra betingelserne synes jeg, det var okay, sagde han.

Til gengæld var der glæde over, at Danmark nu ikke har tabt i 13 kampe på stribe.

- Jeg synes, det er vigtigt, at vi holder vores ubesejrede stime, som vi får gjort. Jeg synes, vi kæmper rigtig godt, selv om de måske spiller en bedre fodboldkamp end os, men vi kommer stadig frem til nogle store chancer. Havde vi scoret på dem, kunne kampen have set meget anderledes ud, sagde Bendtner, der dog ikke var tilfreds med alle aspekter af kampen.

- Jeg synes ikke, vi får nok fat i første halvleg. Jeg synes ikke, vi spillede nok fremadrettet. De første ti minutter lignede de et meget stærkt hold, vi fik dem til at se rigtig gode ud. Vi kunne godt have spillet bedre.

Den pludselige startplads skal dog ikke bruges om undskyldning for, at hverken Bendtner eller de andre angribere sparkede bolden ind. Men hvad tænkte Bendtner om, at de angribere, der for de flestes vedkommende ikke har væltet sig i mål i 2018, igen måtte gå målløst fra banen? Var de skarpe nok?

- Hvis du ser målmæssigt på det, så nej. Men det handler også nogle gange om at være i de rigtig positioner. I dag kommer vi i de rigtig positioner, men vi får ikke sat det sidste aftryk. Som angriber vil man gerne score mål, men hvis man står forkert, kan man heller ikke komme frem til chancerne, sagde angriberen.

Hvorfor sætter I den ikke ind?

- Sådan er det jo bare nogle gange. Det ved du vel selv.

- Der er ikke så meget at sige. Nogle gange scorer man, andre gange scorer man ikke. Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal sige til det.

Kampen mod Chile var Bendtners nummer 81 for landsholdet. Han har scoret 32 mål i de kampe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.