• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kristian Porse

Messi kan risikere op til to års karantæne som straf for grove anklager

Ifølge det spanske medie AS kan Lionel Messi risikere op til to års karantæne fra landsholdsfodbold som følge af hans anklager om korruption ved Copa America.

Af Kristian Porse

Lionel Messi blev i lørdagens bronzekamp udvist efter en batalje med chilenske Gary Medel, der også fik vist det røde kort af dommeren. Det faldt ikke i god jord hos den argentinske stjernespiller, der efter kampen nægtede at modtage sin bronzemedalje og efterfølgende anklagede det sydamerikanske fodboldforbund COMNEBOL for at være korrupte.

Selvom argentineren virkede til at være totalt ligeglad med konsekvenserne, kan det godt være, at han alligevel kommer til at fortryde de ting, han har sagt. Det spanske medie AS skriver nemlig, at CONMEBOL kan ende med at straffe Messi for hans udtalelser med op til to års karantæne fra landsholdsfodbold. 

Hvis det sker, så betyder det, at Lionel Messi kommer til at glippe kvalifikationen til VM 2022 i Qatar og Copa America 2020, der sågar afvikles i hjemlandet Argentina og Columbia.  

Det sydamerikanske fodboldforbund har allerede reageret på Messis anklager, da de tidligere søndag udsendte en pressemeddelelse, hvori de to afstand fra korruption. 

Superliga

Ung FCM-debutant: Jeg er stolt

19-årige Nicolas Madsen fik sine første minutter for førsteholdet, da FC Midtjylland søndag vandt sikkert i Lyngby.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.