• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kristian Porse

Messi kan risikere op til to års karantæne som straf for grove anklager

Foto: Getty Images

Ifølge det spanske medie AS kan Lionel Messi risikere op til to års karantæne fra landsholdsfodbold som følge af hans anklager om korruption ved Copa America.

Af Kristian Porse

Lionel Messi blev i lørdagens bronzekamp udvist efter en batalje med chilenske Gary Medel, der også fik vist det røde kort af dommeren. Det faldt ikke i god jord hos den argentinske stjernespiller, der efter kampen nægtede at modtage sin bronzemedalje og efterfølgende anklagede det sydamerikanske fodboldforbund COMNEBOL for at være korrupte.

Selvom argentineren virkede til at være totalt ligeglad med konsekvenserne, kan det godt være, at han alligevel kommer til at fortryde de ting, han har sagt. Det spanske medie AS skriver nemlig, at CONMEBOL kan ende med at straffe Messi for hans udtalelser med op til to års karantæne fra landsholdsfodbold. 

Hvis det sker, så betyder det, at Lionel Messi kommer til at glippe kvalifikationen til VM 2022 i Qatar og Copa America 2020, der sågar afvikles i hjemlandet Argentina og Columbia.  

Det sydamerikanske fodboldforbund har allerede reageret på Messis anklager, da de tidligere søndag udsendte en pressemeddelelse, hvori de to afstand fra korruption. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.