• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

Missede du en EM-billet? Næste chance er 4. december

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Til december er det igen muligt at få fingrene i billetter til EM 2020 i Danmark.

Af Ole Hoffskov

Om knap et år tages der hul på EM 2020, og en del af slutrunden afvikles som bekendt i Telia Parken, hvor det ultimative håb er, at Danmark er kvalificeret og skal spille et par kampe.

Fra danske fans er der naturligvis stor interesse for at tage i nationalarenaen og forhåbentlig se det danske landshold spille EM på hjemmebane. Det har allerede været muligt at ansøge om billetter, og i disse dage kommer UEFA med svar til de mange ansøgere.

For de fans, der i første omgang ikke havde heldet med sig, er der ingen grund til fortvivlelse. Den 4. december starter næste fase af billetsalget.

- Det er helt genialt, at så mange danskere gerne vil ind og se landsholds-drengene spille EM på hjemmebane – når de forhåbentligt kvalificerer sig. Men der er desværre altså også en del, der er blevet skuffede over ikke at få de billetter, de havde ansøgt om, siger landsholdets fankoordinator Anders Hagen til dbu.dk og fortsætter:

- Med knap 1,4 millioner ansøgninger til kampene i Telia Parken har der været ekstraordinær stor interesse i første billetfase. Men det er vigtigt som dansk landsholdsfan at huske på, at der til december kommer endnu en mulighed for at skaffe billet. Det er billetter til det danske fanafsnit, og her er der bedre mulighed for at få billet, da kun fanklubmedlemmer kan søge.

For at kunne ansøge om billetter til december er der imidlertid en række betingelser, der skal være opfyldte. Det danske landshold skal sikre sig kvalifiaktion til EM i løbet af efteråret, og man skal desuden være medlem af Herrelandsholdet Fanklub. 

Læs meget mere om billetsaget - KLIK HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus