• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Nigeriansk effektivitet straffede Argentina

Argentina måtte undvære Messi i dagens kamp mod Nigeria, hvor de eftertrykkeligt blev sat på plads i anden halvleg og tabte 2-4.

Af Oliver Okstrøm

Argentina er i fuld gang med forberedelserne frem mod VM i Rusland - og pudsigt nok har argentinerne valgt at spille to kampe i netop Rusland i denne landsholdspause. Den første vandt de med 1-0 over Rusland, og tirsdag aften stod Nigeria på den anden side. Et land der ligeledes er klar til VM-slutrunden til sommer.

Mod Nigeria kom argentinerne, som i dagens anledening var uden Messi ned på jorden igen med et nederlag på 2-4. Det var dog et opgør, som i sin begyndelse lignede en sikker sejr til Argentina, da de efter 36 minutter var kommet foran med 2-0.

Men lige inden pausen fik Nigerias Iheanacho sendt et velsmurt frispark i netmaskerne, og så var de nigerianske super-ørne tilbage i opgøret igen - og bare syv minutter inde i anden halvleg udlignede Iwobi på oplæg fra førnævnte Iheanacho.

Bare to minutter efter var Iheanacho igen på spil, da han overlod bolden til Idowu, der kunne fuldende Nigerias comeback og gøre det til 3-2 for Nigeria. Det sluttede dog ikke dér, for med godt et kvarter tilbage af opgøret kunne Iwobi igen kom på måltavlen.

Dermed kunne Nigeria stik imod spil og chancer vinde anden halvleg med 3-0. På boldbesiddelsen stod der eksempelvis 71-29 i procent til Argentina i anden halvleg.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus