Nigeriansk effektivitet straffede Argentina

Argentina måtte undvære Messi i dagens kamp mod Nigeria, hvor de eftertrykkeligt blev sat på plads i anden halvleg og tabte 2-4.

Argentina er i fuld gang med forberedelserne frem mod VM i Rusland - og pudsigt nok har argentinerne valgt at spille to kampe i netop Rusland i denne landsholdspause. Den første vandt de med 1-0 over Rusland, og tirsdag aften stod Nigeria på den anden side. Et land der ligeledes er klar til VM-slutrunden til sommer.

Mod Nigeria kom argentinerne, som i dagens anledening var uden Messi ned på jorden igen med et nederlag på 2-4. Det var dog et opgør, som i sin begyndelse lignede en sikker sejr til Argentina, da de efter 36 minutter var kommet foran med 2-0.

Men lige inden pausen fik Nigerias Iheanacho sendt et velsmurt frispark i netmaskerne, og så var de nigerianske super-ørne tilbage i opgøret igen - og bare syv minutter inde i anden halvleg udlignede Iwobi på oplæg fra førnævnte Iheanacho.

Bare to minutter efter var Iheanacho igen på spil, da han overlod bolden til Idowu, der kunne fuldende Nigerias comeback og gøre det til 3-2 for Nigeria. Det sluttede dog ikke dér, for med godt et kvarter tilbage af opgøret kunne Iwobi igen kom på måltavlen.

Dermed kunne Nigeria stik imod spil og chancer vinde anden halvleg med 3-0. På boldbesiddelsen stod der eksempelvis 71-29 i procent til Argentina i anden halvleg.