• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Nordirsk landstræner stopper: Skal fokusere fuldt ud på klubjob

Foto: Getty Images

Efter otte år som landstræner stopper nordireren nu.

Af Victor Risager

Siden december 2011 har han været cheftræner for Nordirlands fodboldhold, men nu siger Michael O’Neill stop. I stedet skal nordireren udelukkende fokusere på sit job som cheftræner i Championship-klubben Stoke City.

Det bekræfter den 50-årige træner selv overfor BBC.

- Jeg føler, at det er det eneste rigtige, og at nu er det rigtige tidspunkt for mig at gå af, siger Michael O'Neill til mediet.

Det var ellers planen, at Michaell O’Neill ville tage Nordiralnds EM-kvalifikationskampe mod Bosnien i foråret med, men da de kampe er udskudt til efteråret, går han af nu.

- Det er vigtigt at forlade landsholdet i den stærkest mulige form, så de ikke kun har den bedste chance for at kvalificere sig til EM i 2021, men også så den nye manager får tid til at bygge videre på den succes, vi har haft i løbet af min otteårige periode, siger Michael O'Neill.

Michael O’Neill har været Stoke-manager siden november 2019.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.