Norge slog Albanien knebent

Indskiftede Sigurd Rosted sikrede Norge sejren over Albanien i anden halvleg.

Norge gæstede mandag aften Albanien i en kamp mellem to hold, der ikke skal til VM-slutrunden i Rusland til sommer.

Her skulle Norge følge op den imponerende præstation, de leverede, da de bankede Australien med 4-1, og det formåede de.

Det var nemlig nordmændene, der var klart bedst i kampens første halvdel, men de kunne ikke få bolden i nettet inden pausen.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, og her havde gæsterne også mere held i afslutningerne. Efter 70 minutter kom de således foran, efter at indskiftede Sigurd Rosted headede bolden i kassen til 1-0. Og det blev kampens enlige mål.

OBs målmandsprofil Sten Michael Grytebust var eneste Superliga-spiller i den norske trup, men han måtte se hele kampen fra sidelinjen.