• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Torsten Kjems Hansen

Ny dansk landstræner præsenteret - spillerne vidste intet

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

De danske A-landsholdsspillere blev ikke informeret om DBU's planer i forhold til Åge Hareides stop og ansættelsen af Kasper Hjulmand.

Af Torsten Kjems Hansen

Kasper Hjulmand er for kort tid siden præseneret som Danmarks næste A-landstræner med start fra sommeren 2020. Af samme årsag stopper Åge Hareide på samme tidspunkt, da hans kontrakt ikke er blevet forlænget. 

Det lå klart, da DBU i dag holdt pressemøde. På samme møde kunne sportsdirektør Peter Møller informere om, at de danske landsholdsspillere ikke har været indraget i processen og dermed intet vidste, da de tog sommerferie-afsked med hinanden og landstræner-teamet efter mandagens 5-1-sejr over Georgien i EM-kvalifikationen. 

Læs også: Officielt: Kasper Hjulmand bliver dansk landstræner

Landsholdets anfører Simon Kjær bekræfter Peter Møllers ord og kalder udviklingen for en 'overraskelse.'

- Jeg håber, at snakken om det her lukkes ned nu, så vi kan få arbejdsro, når vi mødes næste gang til de vigtige EM-kampe og bare kan fokusere på det, vi alle gerne vil, og det er at skaffe gode resultater i landskampene, siger Simon Kjær til eb.dk.

Anføreren lægger på samme tid ikke skjul på, at fokus ikke kommer til at ændre sig for det danske landshold.

Ny landstræner i sigte eller ej - det handler fortsat om, at Danmark skal være repræsenteret, når der om et år bliver sat gang i EM-slutrunden, der blandt andet kommer til at foregå i København, hvor det danske hold vil være garanteret to gruppespilskampe.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.