• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Ny landsholdsscout skal også arbejde for canadisk analysefirma

Åge Hareides nye scout Jens Fjellström er blevet ansat hos analysefirmaet Sportlogiq, som vil ind på fodboldmarkedet.

Af Oliver Okstrøm

Jens Fjellström blev for få uger siden ansat som scout for det danske landshold, og han har allerede været i gang med at holde et skarpt øje med kampen mellem Irland og Georgien, som er en del af Danmarks gruppe i EM-kvalifikationen.

Nu ser det også ud til, at Fjellström får mere at se til end blot at hjælpe Åge Hareide med at holde øje med modstanderne. Det skriver det svenske medie Sydsvenskan, hvori han kan fortælle, at han skal arbejde for det canadiske firma Sportlogiq.

Det er noget, som Jens Fjellström ser meget frem til at være en del af.

- Jeg skal forbedre deres fodboldanalyser. De vil gerne arbejde med både spillere, klubber og endda også mediebranchen. Det er en rigtig interessant opgave, lyder det fra Jens Fjellström, som nu rejser til Montreal, hvor firmaet holder til.

Han kan desuden oplyse, at hans nye arbejdsplads særligt er store indenfor ishockey, men at de også gerne vil lære noget om fodbold. Tanken er derfor, at Fjellstrom skal kombinere sit arbejde hos DBU med det nye i Canada.

Hareides nye 'øjne' har tidligere været assistenttræner i Malmö FF, hvor videoanalyse var en stor del af arbejdet for ham.

Superliga

Mere Superliga

Fokus