Officielt: Danmark skal igen spille i hummel
2016-01-15 08:17
Getty

Efter 12 års samarbejde med Addidas vender det danske sportsbrand hummel tilbage som trøjesponsor for Danmark, bekræfter DBU.

Danmark skal igen spille i hummel-trøjer.

Det danske sportsbrand, der designede den ikoniske dragt fra EM-triumfen i 1992, vender tilbage på landsholdet, bekræfter DBU fredag morgen.

Hummel og DBU har indgået en aftale gældende for otte år og træder i kraft til sommer, når tyske Addidas stopper som trøjesponsor.

- Vi er meget begejstret over at have Hummel tilbage som sponsor. Mærkets dybe rødder i både Danmark og fodboldkulturen stemmer rigtig godt overens med vores ønsker for en stærk samarbejdspartner, siger kommerciel direktør, Katja Moesgaard, til DBU.dk.

- Med Hummel-vinkler tilbage på ærmerne er vi sikre på, at vores nationale fodboldstolthed når nye højder.

Hos hummel føler man, at man er kommet hjem med aftalen med DBU. Hummel leverede også landsholdsdragter i den lange periode fra 1979 til 2004.

- Det danske fodboldlandshold og DBU er allerede en del af vores brand-dna, så i dag er det som at komme hjem igen og en stor dag for os, siger ejer af Hummel og bestyrelsesformand, Christian Stadil.

- Vi tror grundlæggende på, at vi sammen med DBU kan skabe værdi og historie for Danmark og de danske fans, og at vi sammen kan skabe positiv forandring gennem fodbolden.

Landsholdets seneste trøje fra Addidas nåede altså kun at få en levetid på syv måneder.

SENESTE NYT...
OP | NED