• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Teis Jeppe Gørtz

Olsen erkender: Nicklas P. fungerede ikke

Olsen erkender: Nicklas P. fungerede ikke
Illustration

Opstillingen med Nicklas Pedersen på toppen virkede ikke, erkender landstræneren Morten Olsen.

Af Teis Jeppe Gørtz

Nicklas Pedersen greb endnu engang ikke chancen som den forreste angriber i fraværet af Nicklas Bendtner og Andreas Cornelius, da Danmark slog Malta i går. Pedersen, der ellers laver mange mål i belgisk fodbold, kom ikke frem til mange afslutninger mod Malta og er blevet kritiseret en del i pressen efterfølgende.

Landstræneren Morten Olsen erkender også, at angriberen ikke lykkedes.

- Det er helt korrekt, at det ikke lykkedes i går på den position. Men det var ikke kun på Nicklas' position, det ikke gik, der var mange, der ikke lykkedes. Alle gjorde hinanden dårligere i går, siger Morten Olsen til BT og uddyber:

- I sidste kamp mod Polen, havde Nicklas flere afslutninger end i går. Han er en angriber, der gerne vil lave mål, hvilket han også gjorde og gør i den belgiske liga.

- Men han er også en spiller, der er kombinationsstærk og teknisk stærk modsat andre angribere, der ikke er teknisk gode, men har fysik eller som i Billes tilfælde har vildskaben og energien. Så er det op til os at samle alle de typer og vælge, hvem vi tror på, slutter landstræneren.

Nicklas Pedersen, som står noteret for ét mål i 13 landskampe, sad over dagens træning og restituerede.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.