Landstræner Åge Hareide afviser, at de danske spillere skal begrænses.

Lykkedes det Danmark at kvalficere sig til to play-off kampe i VM-kvalifikationen efter den sidste puljekamp mod Rumænien på søndag, kan landsholdet risikere at må undvære flere profiler.

Hele otte landsholdsspillere er nemlig i karantænefare, hvis de modtager et gult kort mod Rumænien på søndag, hvilket vil holde dem ude i den første af to eventuelle play-off kampe.

Det kunne derfor være en mulighed at spare nogle af de spiller eller bede dem om at være påpasselige.

Landstræner Åge Hareide har tidligere fortalt, at han er træt af karantænereglerne, og afviser, at det er noget, som holdet vil spekulere i:

- Jeg er meget bange for, hvad der kan ske, hvis vi tænker for meget på det. Derfor vil jeg ikke lægge restriktioner på spillerne. Der har i øvrigt været spillere ude med karantæne før, og der har vi klaret os godt alligevel. Så vi må berolige os med, at vi har gode erstatninger på bænken, hvis vi mister folk, og så ellers arbejde videre, som vi plejer, fortæller nordmanden til BT.

De otte spillere, der kan få karantæne er Henrik Dalsgaard, Christian Eriksen, Peter Ankersen, Andreas Cornelius, Yussuf Poulsen, Thomas Delaney, Viktor Fischer og Kasper Schmeichel.

SENESTE NYT...
OP | NED