• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Morten Jørgensen

Peter Møller: Vi har kæmpe respekt for Åge og Jons indsats med holdet

Peter Møller: Vi har kæmpe respekt for Åge og Jons indsats med holdet
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Peter Møller har ikke en finger at sætte på det arbejde Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson har leveret med landsholdet.

Af Morten Jørgensen

De seneste tre år har Åge Hareide haft det overordnede ansvar for det danske landshold, og ved sin side har haft en god støtte i form af Jon Dahl Tomasson. Duoen fortsætter til og med EM næste år.

Herefter skal Kasper Hjulmand tage over med Morten Wieghorst som assistent, og det bliver nogle store sko, de skal fylde ud, for Peter Møller roser det nuværende landstrænerteam.

- Herrelandsholdet har skabt store resultater med Åge og Jon som landstræner-duo, og vi har kæmpe respekt for deres indsats med holdet. Når de stopper, skal Kasper Hjulmand føre holdet videre mod VM i Qatar i 2022 og EM i Tyskland i 2024. Begge dele bidrager til en fantastisk udvikling af vores Herrelandshold, både på og uden for banen, siger DBU’s fodbolddirektør.

I det første år er Kasper Hjulmand ansat på konsulent-vilkår, og det betyder, at han ikke får samme løn, som når han træder til som landstræner i august næste år.

- Der er kun én landstræner – og én med landstræner-løn – og det er Åge Hareide. Vi har tilknyttet Kasper Hjulmand, så han får tid til at forberede sig op til sin tiltrædelse i august 2020, i øvrigt på samme måde som daværende landstræner Morten Olsen gjorde det, da han overtog posten efter Bo Johansson i år 2000, slår Peter Møller fast.

Superliga

Mere Superliga

Fokus