Portugal måtte hive Ronaldo ind: Nu venter gruppefinale mod Schweiz

Portugal og Schweiz skal op mod hinanden i sidste kamp, hvor førstnævnte skal have en sejr for at få den direkte plads til VM.

Der skulle en indskiftning af Cristiano Ronaldo til for at Portugal fik scoret i kampen mod Andorra i VM-kvalifikationen, hvor det blev til en 2-0-sejr, hvor det første mål kom fra indskiftede Ronaldo, som ellers så ud til at skulle have fået en mindre pause.

Men den pause var altså kun første halvleg mod de undertippede fra Andorra, for så skulle der mål til, da portugiserne gerne skulle bruge en sejr for at kunne presse Schweiz i kampen om førstepladsen i gruppen.

Målet kom efter 62 minutter, da bolden faldt ned for fødderne af Ronaldo, som ikke svigtede, da der var brug for ham. Samtidig lukker det også den målløse stime, han har været inde i på klubholdet den seneste tid.

Senere i kampen - med fire minutter tilbage af den ordinære spilletid - kunne Andre Silva gøre det til 2-0, som betyder, at Portugal stadig kan holde fast i drømmen om at blive nummer ét i puljen.

Schweiz selv vandt med stensikre 4-1 over Ungarn, og derfor er der lagt op til en gruppefinale på tirsdag. Schweiz skal en tur til Portugal, og de kan med uafgjort vinde gruppen og de direkte billetter til VM, da de i forvejen er foran med tre point. Dog har Portugal en bedre målscore, og derfor kan de tage førstepladsen med en sejr.