Milan har ikke helt opgivet Donnarumma, og de har angiveligt sendt Mirabelli fra ledelsen afsted efter ham. Samtidig holder Raiola pressemøde søndag eftermiddag.

Søndag klokken 17 vil agenten Mino Raiola, der blandt andet har Gianluigi Donnarumma i sin fold, holde et pressemøde i Monte Carlo. Det er endnu ikke kommet ud, hvad Raiola vil tale om, men det menes, at omhandle netop den førnævnte, italienske målmand.

Det er nemlig ikke mange dage siden, at agenten på vegne af Donnarumma gjorde det klart, at spilleren ikke ville forlænge sin aftale med klubben. En aftale der i øjeblikket udløber om ét år.

Den italienske avis Il Giornale har dog nævnt, at Milan nu vil prøve at vinde Donnarumma tilbage, og Milan-bossen Mirabelli skulle være på vej til U21-EM i Polen, hvor han vil forsøge at overtale Donnarumma til at blive, selvom det ser ud til at Real Madrid er inde i billedet som målmandens næste klub. Også Juventus og Paris Saint Germain er ude efter Milan-spilleren.

Kontrakten er ikke blevet forlænget mellem Milan og Donnarumma, da sidstnævnte vil have en klausul ind i aftalen, der betyder, at hvis holder misser at komme med i Champions League, så kan han forlade klubben for 75 millioner kroner.

I aften kan man se mere til Donnarumma, når han formentlig starter inde for Italiens U21-hold, der møder Danmarks ditto klokken 20.45. En kamp der sendes direkte på Kanal 5.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?