Røvfuld til det danske U21-landshold trods drømmestart

Niels Frederiksens tropper fik en lektion af det spanske U21-landshold, selvom Mikkel Duelund ellers sørgede for en god dansk start.

Det startede så godt, men det endte som en mindre ydmygelse for det danske U21-landshold.

Lige da stadionuret havde rundet fire minutter satte Mikkel Duelund sidste fod på et godt dansk angreb, og Dynamo Kiev-spilleren sørgede dermed for en overraskende føring.

De spanske talenter viste sig dom hurtigt som det klart bedste hold på banen, og efter 26 minutter fik Borja Mayoral udlignet, og blot seks minutter senere scorede Real Madrid-spilleren igen.

Kort før pausen fik Jorge Meré scoret endnu engang for Spanien, og den spanske dominans fortsatte i anden halvleg. Efter 56 minutter var det igen Borja Mayoral, som fik passeret Oskar Snorre i det danske mål.

Det blev dog også ved 4-1, men det gav også et knæk i selvtilliden til det danske U21-landshold, som har kvalificeret sig til EM-slutrunden næste sommer.

De danske U21-landsholdsspillere skal i aktion på hjemmebane tirsdag i næste uge, hvor de engelske talenter venter.