Ronaldo udgik med skade i portugisisk remis

Cristiano Ronaldo udgik med det, der lignede en forstrækning i låret, da Portugal spillede 1-1 hjemme med Serbien.

Cristiano Ronaldo måtte forlade banen efter en halv time med en skade, da Portugal på hjemmebane spillede 1-1 med Serbien i EM-kvalifikationen. Dermed er Portugal stadig uden sejr i gruppen.

De serbiske gæster kom foran efter syv minutter, da Ajax-kreatøren Dusan Tadic omsatte et straffespark til scoring.

Efter en halv time måtte Cristiano Ronaldo så forlade banen. Juventus-superstjernen skulle løb en bold op, inden han tog sig til baglåret og signalerede en udskiftning.

Portugal skulle dog komme på omgangshøjde inden pausen, da Danilo Pereira bragede bolden i kassen fra kanten af feltet via overliggeren.

Der blev ikke scoret mere i kampen, og dermed er Portugal noteret for to point i ligeså mange kampe, mens Serbien fik et point i deres første kamp i EM-kvalgruppe B.