Sandro Wagner har valgt at stoppe på det tyske landshold efter at være blevet forbigået til Joachims Löws bruttotrup til VM.

Tidligere på ugen løftede Joachim Löw sløret for den tyske VM-bruttotrup, og her var der ikke blevet fundet plads til Sandro Wagner.

Det har været en stor skuffelse for Bayern München-angriberen, som havde sat næsen op efter at skulle tilbringe en del af sommeren i Rusland. Som konsekvens deraf har han nu valgt at indstille sin korte karriere på det tyske landshold.

- Jeg stopper hermed med omgående virkning på landsholdet. Det er tydeligt mig, at min facon ikke passer sammen med trænerteamet, at jeg altid er åben, ærlig og direkte, når jeg vil sige noget, fortæller angriberen til Bild.

Med udeladelsen af Sandro Wagner skal Joachim Löw nu vælge mellem Mario Gomez, Thomas Müller, Timo Werner og Nils Petersen i angrebet, når han skal sammensætte det tyske landshold.

30-årige Sandro Wagner er noteret for otte landskampe, hvor han har scoret fem mål. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED