Kasper Schmeichel er fyldt af lovord over for Christian Eriksen, som skal være mere egoistisk.

I torsdags sikrede Christian Eriksen en sejr til Danmark over Montenegro, da han scorede kampens enlige mål, og det er samtidig en generel tendens, at han er begyndt at finde vej til netmaskerne.

Eriksen har nemlig scoret i de sidste fem VM-kvalifikationskampe, og det høster roser fra landsholdskollegaen Kasper Schmeichel.

- Os, der har trænet med Christian, har jo altid set, hvad det er, han kan. Jeg har altid bedt ham om at være noget mere selvisk. At han skulle skyde på mål noget mere. Jeg har sagt til ham flere gange, at som målmand er det ikke eddermame sjovt at stå over for ham, siger Schmeichel til Ekstra Bladet.

Schmeichel opfodrer altså Eriksen til at være mere egoistisk, og det er han begyndt at være til en vis grænse nu. Det kommer imidlertid ikke nemt for Eriksen.

- Alle ved jo, hvor god han er, og mon ikke der er mange, der prøver at fremprovokere netop de ting i ham, så han kan blive endnu bedre. Nogle gange tænker man jo, at han selv ved, hvor god han er, men det er jo også en kvalitet at have den der ydmyghed, forklarer Schmeichel.

Danmark spiller mod Rumænien i morgen aften, hvor den danske VM-skæbne bliver afgjort.

SENESTE NYT...
OP | NED