• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Schmeichel roser Hareides ledelsesstil: Han lytter til spillerne

Åge Hareide er en leder, der inddrager sin spillere og bruger deres input. Det er en god ting, mener Kasper Schmeichel, der alting føler sig velforberdt på modstanderne.

Af Anders Dehn

Den danske landstræner, Åge Hareide, har vel det, man kan kalde en typisk skandinavisk ledelsesstil. Her bliver medarbejderne taget med på råd, når der skal træffes beslutninger, så de i højere grad skal føle sig som en del af projektet.

Hareide lufter somme tider sine taktiske overvejelser for spillerne, og han er klar til at ændre på dem, hvis spillerne råder ham til det. Det har han eksempelvis gjort op til VM-playoffkampene mod Irland, fortæller Kasper Schmeichel.

Læs også: Hareide ændrer opstilling: Ankersen og Jørgensen på bænken

- Spillerne har en tæt dialog med træneren, og spillerne kan være med til at forstærke hans vinkel på, hvordan man skal angribe kampen. Alting kan ikke komme fra træneren, der bliver også nødt til at komme noget fra spillerne selv, siger målmanden til Ritzau.

- Det er god management, at han involverer sine spillere. Når vi møder ind, er vi helt indstillede på, hvordan vi skal gribe den næste kamp an.

Om Hareide, Schmeichel og de andre danskere har fået talt sig til rette om en god taktik til returkampen mod Irland, bliver vi klogere på i aften. Her skal Danmark forsøge at tage den samlede sejr og dermed kvalificere sig til VM efter 0-0 i Parken i lørdags.

Ifølge BT har Hareide valgt at skifte to mand i startopstillingen. Yussuf Poulsen erstatter Nicolai Jørgensen og Andreas Christensen erstatter Peter Ankersen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus