• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Schöne blev flæsket af Panama: Nogle af dem gik over stregen

Det danske fodboldlandshold fik en sejr over Panama, og så var der flere af de danske spillere, der fik skrammer efter mødet med spillerne fra Panama. Blandt andet Lasse Schöne.

Af Kenneth Jensen

En sejr er altid værd at lune sig på, men det danske fodboldlandshold måtte til dels ofre kroppen for at få en sejr i testkampen mod Panama. Spørg Kasper Schmeichel, Pione Sisto og Lasse Schöne, der alle på den ene eller den anden måde blev flæsket af spillere fra Panama.

Sidstnævnte kom ind fra bænken og forsøgte i løbet af anden halvleg at tale nogle af Panama-spillerne lidt til ro, fordi der simpelthen blev gået for meget til vaflerne.

- Vi går også til det, og det må man også godt. Det er en testkamp, og der er ingen grund til at gå over stregen så mange gange. En gang imellem sagde man lige til dem, "prøv nu lige at tage det roligt". Jeg prøvede på mit bedste spanske, men nej, det er svært.

- Fodbold er selvfølgelig en kontaktsport, så man må godt skubbe til hinanden, men der var nogle af dem, der gik over stregen, og så prøvede vi at fortælle dem, at vi alle har nogle større mål, og det er altså til sommer (VM). Jeg tror, nogle af dem forstod det, og så var der nogle, der ikke forstod det. Men okay, jeg tror, vi alle kom helskindet ud af kampen, og vi ender med at vinde, sagde Lasse Schöne efter opgøret.

Den danske midtbanespiller fra Ajax kom ind på banen i stedet for Christian Eriksen. Efterhånden har Schöne udviklet sig til en spiller, der kan dække flere af positionerne på midtbanen, og det gør ham også til et af de forholdsvis sikre kort til VM.

- Så længe det er inde i midten, jeg spiller, er jeg glad. Det er længe siden, jeg har spillet 10'eren. De seneste par år har jeg spillet 6'er-rollen. Bare man får bolden så meget som muligt, er jeg glad, siger Ajax-profilen, der fra sin position som defensiv midtbanespiller har scoret imponerende 10 gange i denne sæson for Ajax.

Tacklingen på Kasper Schmeichel - en høj stempling på den danske målmand - kostede Blas Perez et rødt kort i kampen, mens en voldsom tackling på Lasse Schöne trak et gult kort til en spiller fra Panama.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus