Schulz sikrede sen tysk sejr over Holland

Det lignede længe en uafgjort, men i de døende minutter sikrede X en tysk sejr over Holland

Holland tog søndag aften imod Tyskland i et brag af en kamp, og den skuffede ikke. Kampen bød således på hele fem mål, da Tyskland sikrede en 3-2-sejr.

Der skulle blot gå et kvarter, før de tyske gæster kom foran. Efter en velspillet kontra sendte Nico Schulz et indlæg ind i boksen, hvor Leroy Sane bankede bolden forbi Jasper Cillessen i det hollandske mål.

Den føring blev udbygget knap tyve minutter efter på et fantastisk mål af Serge Gnabry. Gnabry, der til daglig spiller i Bayern München, modtog bolden i venstre side, hvorefter han trak ind i banen og sendte bolden op i krydset fra kanten af feltet.

Efter pausen skiftede kampbilledet imidlertid 180 grader. Blot tre minutter inde i anden halvleg headede Matthijs de Ligt reduceringen i nettet efter et indlæg af Memphis Depay. Og et kvarter efter var Depay selv i målscorerrollen, da han udlignede til 2-2.

Men trods det imponerende comeback blev det ikke til point for Holland. I de døende minutter slog Nico Schulz nemlig til og afsluttede et velspillet tysk angreb med at sætte bolden i kassen til 3-2.

Mere blev der ikke scoret, og Tyskland sikrede sig dermed en fin start på EM-kvalifikationen.