Sen scoring nedlagde Danmark

Danmark og Sveriges Ligalandshold testede sig af mod hinanden i en venskabskamp i Abu Dhabi, der endte 1-0 til Sverige.

Danmark og Sverige mødte torsdag hinanden i en venskabskamp i Abu Dhabi, hvor de to nationers landstrænere har udtaget et Ligalandshold, som mestendels består af hjemlige fodboldspillere.

Danmark lagde ud med et højt pres, og efter bare seks minutter havde Malmös Lasse Nielsen en god mulighed for at bringe danskerne i front, men hans afslutning strøg forbi mål.

Siden kom Sverige bedre med og formåede at presse det danske landshold tilbage på egen banehalvdel. Svenskernes pres udmyntede sig i en stor chance til Brøndbys anfører, Johan Larsson, der måtte se stolpen parrere sit hovedstød.

Herefter fulgte en god dansk periode, hvor især Robert Skov formentlig burde have scoret et mål, da han, på et hårdt indlæg fra kollegaen i Silkeborg, Jens Martin Gammelby, pandede bolden over mål fra tæt hold.

Anden halvleg lignede til forveksling første, og halvelegens største chance tilfaldt Jordan Larsson, søn af den legendariske angriber, Henrik Larsson, men hans ellers flotte afslutning blev afværget.

Halvlegen bar præg af flere udskiftninger på begge mandskaber, hvilket ødelagde rytmen en smule. Alligevel åbnede kampen sig en smule op i det sidste kvarter, hvor især Sverige var farligst i de døende minutter.

Det resulterede også i en scoringen, da Silkeborgs angriber, Gustaf Nilsson, fulgte op på en ripost og sikrede Sverige sejren.