Landsholdsanføreren mener, at DBU's udvidelse af staben vidner om, at landsholdet skal være lige så professionelt som konkurrenterne.

DBU annoncerede i sidste uge, at landsholdets stab udvides, så der kommer mere fokus på kost og behandling. Tiltaget kom efter kritik fra spillerne, der krævede bedre forhold på landsholdet. Og at DBU har lyttet til kritikken glæder landsholdsanfører Simon Kjær, der nu føler, at det danske landshold er mere konkurrencedygtigt.

- Det er godt, at vi har fået styr på de ting inden landskampen mod Rumænien. Det gælder om at optimere alting omkring landsholdet, og det har vi spillere og jeg som anfører også et ansvar for at hjælpe med til, for eksempel ved at foreslå ting, der gør forholdene og dermed vore chancer i kampene bedre. Som nu med sund kost og bedre behandling, så vi er helt fit til landskampene. Vores konkurrenter er topprofessionelle, så det skal vi også være for at klare os, siger han til Horsens Folkeblad.

Landsholdsanføreren understregede i samme ombæring, at en sejr mod Rumænien på søndag er vigtig, hvis målet om kvalifikation til VM stadig skal være inden for rækkevidde. 

SENESTE NYT...
OP | NED