• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Kjær: Schweiz-kampen vil være på min nethinde når jeg stopper

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsanfører vil have kampen mod schweizerne som noget af det største, når han en dag stopper, fortæller han.

Af Oliver Okstrøm

Det danske landshold snuppede lørdag aften en sejr på 1-0 over Schweiz i kvalifikationen til EM, og efter kampen var det en tydeligt rørt Simon Kjær, som slog fast, at det nok ikke er en kamp, landsholdets anfører lige glemmer som den første.

Det skete, da han mødte Ekstra Bladet efter opgøret.

- Det er virkelig noget, der kommer til at sidde på nethinden, også når man en dag er færdig med at spille fodbold, lyder det fra Simon Kjær.

Han forklarede endvidere, at det er et stort privilegium at spille i Parken foran den kulisse, som var der til kampen - og at resultatet var helt perfekt for ham, ligesom han bevæget fik sagt, at den slags aftener var meget overvældende.

Simon Kjær havde forinden kampen hyldet Kasper Schmeichel, som spillede sin landskamp nummer 50, og det var da også målmanden, som havde en stor aktie i, at Danmark kunne gå fra banen med point.

Landsholdsanføreren understregede da også efter kampen, at der var tale om verdensklasseredninger fra den danske målmands side.

Sejren betyder, at Danmark nu er på en delt førsteplads i gruppen sammen med Irland, og de har nu fire point ned til Schweiz på tredjepladsen. De to øverste pladser kvalificerer sig til EM, som blandt andet skal spilles i Parken.