• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Sisto efter dårlig periode: Jeg er der, når det gælder

Både Pione Sisto selv og Åge Hareide mener, at Celta Vigo-spilleren ikke har ramt et særlig højt niveau op til VM, men Sisto er ikke bekymret.

Af Anders Dehn

Han var ikke ligefrem bekymret, Åge Hareide, men han kunne godt se det samme som alle andre. Pione Sisto havde ikke leveret sine største præstationer i rødt og hvidt i testkampene mod Sverige og Mexico, og det erkendte landstræneren.

- Vi skal arbejde lidt med ham. Han var meget god for os i efteråret. Han er også ung, og det kan være, at han er faret lidt vild. Når det ikke lige fungerer, så kan man som spiller forsøge at gøre lidt ekstra - tage den ekstra dribling. Men faktisk skal man gøre det modsatte og forenkle sit spil og spille bolden videre, sagde Hareide til Ritzau.

Læs også: Åge Hareide om Sisto: Han er faret lidt vild

Også Sisto selv er godt klar over, at det ikke har været lige godt alt sammen på det seneste. Men heller ikke han er bekymret forud for VM, der for Danmarks vedkommende begynder lørdag.

Han har før prøvet at være nede i en bølgedal, men når det virkelig gælder, skal han nok ramme sit topniveau, forudser han.

Læs også: Braithwaite presser Sisto: Føler mig klar til at starte ind

- Jeg har prøvet noget lignende tidligere, hvor jeg måske ikke lige har været der til testkampe og i træninger. Men så er jeg der når det gælder, så det er ikke noget, der påvirker mig. Jeg ved godt, hvor vigtig jeg er for det her landshold, og hvor godt jeg har gjort det, siger Pione Sisto ifølge DR Sporten.

Ligesom den 23-årige dribler var bedre for landsholdet i efteråret, var han det også for sit klubhold, Celta Vigo. Han lagde op til 10 mål i sæsonens første 17 La Liga-kampe, men siden assisterede han ikke et eneste.

Om han har fastholdt sin plads på venstre kant for Danmark, får vi svaret på lørdag omkring klokken 17, når startopstillingerne til Danmark-Peru lander. Der er kickoff klokken 18.

Superliga

Mere Superliga

Fokus