• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Morten Jørgensen

Skidt start: De danske drenge besejret klart af Tyskland

Skidt start: De danske drenge besejret klart af Tyskland
Foto: Getty Images

Det danske landshold indkasserede et nederlag i den første kamp ved U21 EM, hvor Tyskland tog den forventede sejr.

Af Morten Jørgensen

Hvis der var nervøsitet hos de danske spillere, var det ikke til at spore. Fra første færd var det de danske spillere, der tog kontrollen i kampen mod Tyskland, men det lykkedes ikke at skabe chancer. 

Langsomt fik de tyske favoritter spilovertaget, og det kastede også et mål af sig efter 27 minutter, hvor bolden efter gode kombinationer på kanten af feltet endte for fødderne af Marco Richter, der via en afretning af Victor Nelsson passerede Daniel Iversen. 

Kort efter pausen blev føringen udbygget, da Marco Richter udnyttede en kolossal fejl af Mads Valentin, der lavede en alt for kort tilbagelægning. Den tyske angriber var iskold foran kassen og scorede sit andet mål. 

Tyskland viste sig at være mindst en klasse bedre end de danske talenter, og midtvejs i anden halvleg blev kampen afgjort, da Luka Waldschmidt udnyttede et kontraangreb til køligt at lobbe bolden over Daniel Iversen og i mål. 

Det danske landshold fik en lille livline efter 72 minutter, hvor Rasmus Nissen fremtvang et straffespark, som Robert Skov tog sig stensikkert af. Mere blev det dog ikke til, selvom både Jonas Wind og Mikkel Duelund blev sendt på banen. 

Det danske landshold fik dermed en frygtelig start på gruppespillet, og nu er Niels Frederiksens tropper tvunget til sejr mod Østrig i næste kamp. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.