• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Skotland kom tilbage på sporet mod San Marino

Foto: Getty Images

Efter det skuffende nederlag til Kazakhstan kom Skotland tilbage på sporet med en sejr over San Marino.

Af Victor Risager

Skotland storskuffede, da de torsdag indledte EM-kvalifikationen med et pinligt 0-3-nederlag til Kazakhstan, og der skulle altså jages revanchere i søndagens opgør mod San Marino. Det lykkedes også at få, da Skotland løb med en 2-0-sejr. 

Til opgøret havde den skotske landstræner, Alex McLeish, lavet hele seks ændringer, hvor blandt andre Kenny McLean og Johnny Russell var nye i startopstillingen.

Og at sætte dem i startopstillingen viste sig at være en gode ide. Efter blot fire minutter bragte McLean nemlig skotterne foran, da han headede Ryan Frasers indlæg i kassen. I situationen så San Marino-keeperen dog heller ikke for skarp ud.

Efterfølgende stod der også Skotland på det meste, og skotterne havde bolden mest, men blev ikke for alvor farlige og det næste mål lod vente på sig.

Med et kvarter igen kom skotternes andet mål imidlertid, og endnu engang var det en af de nye startere. Denne gang var det Johnny Russell, der sendte bolden over stregen. Russells 2-0-mål blev kampens sidste. 

Sejren betyder, at Skotland nu har tre point efter to kampe i EM-kvalifikationen. San Marino er til gengæld uden point efter to kampe. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.