Skov: De var et nøk eller to bedre end os

Den danske U21-landsholdsspiller indrømmede ef nederlaget til Spanien, at de var svære at hamle op med.

Der var ikke meget at sige til det danske 4-1 nederlag mod Spanien onsdag aften. Spanierne var bare niveauet over danskerne. Det mener den danske landsholdsspiller Robert Skov.

- De var et nøk eller to bedre end os i dag. Det må vi erkende. Men det var god læring, og der meget at tage med hjem også, sagde Skov til DBU’s facebookside efter kampen.

FCK-spilleren startede selv ind i kampen og kunne herfra se Levantespilleren Borja Mayoral score tre mål, mens Jorge Mere fra Köln scorede det sidste for hjemmeholdet.

Danmark kom ellers tidligt foran i kampen, da Mikkel Duelund bragte holdet foran efter bare fem minutter. men den føring holdt kun til midtvejs i første halvleg.