Skov Olsen-hattrick sikrer dansk U21-sejr efter kæmpedrama

Andres Skov Olsen scorede hattrick, da Danmark var tæt på at smide en 3-0-føring i U21 EM-kvalifikationen mod Ukraine.

Der var drama for alle pengene, da det danske U21-landshold fredag aften gæstede Ukraines ditto. Det endte i den fjerde danske sejr på stribe i U21-kvalifikationen, men det var ikke uden besværligheder undervejs.

Det begyndte ellers godt for Danmark, der i første halvleg bragte sig foran 1-0 og 2-0 på to flotte mål af Andreas Skov Olsen. Kort inde i anden halvleg udbyggede Bologna-spilleren føringen til 3-0 og fuldendte sit hattrick.

Ikke længe efter reducerede Ukraine, hvorefter ukrainerne fik et straffespark og et rødt kort blev tildelt Mads Bech Sørensen for at holde fast i en Ukraine-angriber. Straffesparket reddede OB-keeper Oliver Christensen i første omgang, men Ukraine scorede på returen.

Dernæst resterede 20 nervøse minutter for de resterende danskere, der dog formåede at forsvare sejren hjem.

3-2-sejren betyder, at Danmarks U21-landshold fortsat topper U21 EM-kvalifikationens gruppe 8 med maksimumpoint otte efter fire kampe.