• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Nicolai Dupont

Skrtel: Havde ikke troet at det var amatører

Foto: Getty Images

Den slovakiske anfører havde ros tilovers for de danske spillere efter kampen.

Af Nicolai Dupont

Det er ikke kun danskerne, der var positivt overraskede over onsdagens vikarierende landsholds præstation i kampen mod Slovakiet.

Også modstanderens anfører Martin Skrtel var imponeret over de danske spillere, som rejser fra stadion med et 3-0 nederlag i baggagen. Skrtel fortalte efter kampen, at det var en sværere kamp end mod de lavt rangerede landshold som Lichtenstein og San Marino - to nationer, som slovakkerne har slået 7-0 tidligere. Det skyldtes i høj grad, at inden viste noget om de danske spillere, og det derfor var svært at sætte sig mentalt op til kampen.

Læs også: Landsholdskeeper: Det var pludselig et stort mål

Anføreren anerkendte også, at der var masser af talent på det danske hold. Og svaret var klart, da han blev spurgt om, hvorvidt han havde vist, at det var et amatørhold, han spilede imod, hvis ingen havde fortalt ham det:

- Nej, det ville jeg ikke. De viste store evner og kvalitet, og de kan være stolte. Det var en svær situation for dem, sagde Skrtel til Kanal 5 efter kampen.

Slovakken ærgrede sig samtidig over, at det ikke lykkedes hjemmeholdet at score flere mål i kampen, selvom han også anerkendte, at danskerne kunne have scoret. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus