• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Solbakken om konflikt: Der er ikke noget, der interesserer mig mindre

FC København-manager Ståle Solbakken gider ikke bruge tid på landsholdskonflikten - det er dybt uprofessionelt, mener han.

Af Kenneth Jensen

Dansk landsholdsfodbold er kastet ud i en ny konflikt, og denne gang er det på herresiden.

Søndag tilbød landsholdsspillerne at stille op på til de kommende to landskampe på de eksisterende vilkår, men det betragtede DBU som et nej landsholdsafbud. Dermed er DBU gået på jagt efter spillere, der kan spille onsdagens testkamp mod Slovakiet, samt søndagens Nations League-kamp i Aarhus mod Wales.

Og det er ikke kun spillere, de mangler i DBU, det er også en landstræner.

Hele balladen rammer dansk fodbold, og kan DBU ikke stille hold til kampen mod Wales, kan der vente en alvorlig sanktion fra UEFA.

FCK-manager Ståle Solbakken, der har flere danske landsholdsemner i sin trup, giver ikke meget for konflikten i dansk landsholdsfodbold.

- Nej, der er ikke noget, der interesserer mig mindre. Det er så uprofessionelt, at det er ligegyldigt, og jeg orker ikke at høre om det, sagde Ståle Solbakken ifølge Ekstra Bladet og lagde begge hænder for ørerne, da han var i mixed zone søndag efter sejren over Esbjerg.

Ifølge DR vil DBU udtage en ny trup mandag aften.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby...

Mere Superliga

Fokus