• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Solbakken om konflikt: Der er ikke noget, der interesserer mig mindre

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC København-manager Ståle Solbakken gider ikke bruge tid på landsholdskonflikten - det er dybt uprofessionelt, mener han.

Af Kenneth Jensen

Dansk landsholdsfodbold er kastet ud i en ny konflikt, og denne gang er det på herresiden.

Søndag tilbød landsholdsspillerne at stille op på til de kommende to landskampe på de eksisterende vilkår, men det betragtede DBU som et nej landsholdsafbud. Dermed er DBU gået på jagt efter spillere, der kan spille onsdagens testkamp mod Slovakiet, samt søndagens Nations League-kamp i Aarhus mod Wales.

Og det er ikke kun spillere, de mangler i DBU, det er også en landstræner.

Hele balladen rammer dansk fodbold, og kan DBU ikke stille hold til kampen mod Wales, kan der vente en alvorlig sanktion fra UEFA.

FCK-manager Ståle Solbakken, der har flere danske landsholdsemner i sin trup, giver ikke meget for konflikten i dansk landsholdsfodbold.

- Nej, der er ikke noget, der interesserer mig mindre. Det er så uprofessionelt, at det er ligegyldigt, og jeg orker ikke at høre om det, sagde Ståle Solbakken ifølge Ekstra Bladet og lagde begge hænder for ørerne, da han var i mixed zone søndag efter sejren over Esbjerg.

Ifølge DR vil DBU udtage en ny trup mandag aften.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.