• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mikkel Sloth

Spansk landstræner i bittersødt farvel: Det er umuligt at gøre alle glade

Foto: Getty Images

Robert Moreno er blevet afskediget for at gøre plads til Luis Enrique, og selvom han lovede at gøre netop det, er det ikke uden ærgrelse, at han forlader posten

Af Mikkel Sloth

Ganske som forventet har det spanske fodboldforbund annonceret, at Luis Enrique vender tilbage som landstræner for Spanien. Her tager han over fra Robert Moreno, som fik tjansen efter netop Enrique, som stoppede for at være sammen med sin kræftramte datter, som på tragisk vis gik bort i august.

Efter sin afsked er Robert Moreno kommet med en udtalelse, hvor han både lader til at være bitter over at måtte stoppe som landstræner, men samtidig påpeger, at han altid holder sine løfter. Han slår dog fast, at han ikke vil begynde at kaste med mudder over, hvordan han blev afskediget. 

Læs også:Officielt: Luis Enrique vender tilbage som spansk landstræner

- Min samvittighed er ren. Det er umuligt at gøre alle glade, men jeg mener det, når jeg siger, at jeg respekterer alles meninger. Jeg har altid stået fast på, at jeg er en mand af mit ord, og at jeg ikke ville stå i vejen, hvis Luis Enrique besluttede sig for at vende tilbage. Det har jeg stået ved, også selvom det har ført til min afsked. Jeg ønsker ham det bedste, for hans lykke bliver vores alles lykke, udtaler Moreno ifølge den spanske avis Sport.

Han sender også en stor tak til både de spanske spillere og fans for deres dedikation og opbakning, og så roser han faktisk det spanske fodboldforbund for deres respekt for ham mens han var landstræner. Slutteligt sender han en bøn om, hvordan han vil huskes for sin tid i spidsen for det spanske landshold, som han lykkedes med at kvalificere til EM-slutrunden næste år.

Læs også:Spanien forventes at præsentere 'ny' landstræner allerede i dag

- Jeg håber, i vil vurdere mig ud fra, hvad jeg har gjort og ikke, hvem jeg er. Det er dét, jeg har prøvet at gøre med alle spillere, lyder afskedssalutten fra Robert Moreno.

Læs også:Medie: Luis Enrique vender tilbage som spansk landstræner til EM

Læs også:Det spanske fodboldforbund har tiltro til uprøvede Moreno

Læs også:Luis Enrique stopper som spansk landstræner - assistenten tager over

Superliga

Mere Superliga

Fokus