• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Spansk stortalent drømmer om EM-udtagelse efter debutmål

Foto: Getty Images

Dani Olmo håber på at sikre sig en plads i Spaniens trup til EM til sommer.

Af Victor Risager

Dani Olmo er en stor profil i kroatiske Dinamo Zagreb, hvor han i denne sæson står noteret for seks mål og seks oplæg. De imponerende præstationer blev han fredag belønnet for, da han fik landsholdsdebut for Spanien.

Og i debuten greb han chancen. Det 21-årige midtbanetalent scorede nemlig det femte af Spaniens syv mål i 7-0-sejren over Malta, og nu har han rettet fokus mod sit næste mål: at sikre sig en plads i truppen til EM.

Læs også:Karim Benzema med bøn til Frankrig: Lad mig spille for et andet land

Det fortæller Dani Olmo til Marca.

- Jeg håber, at jeg kan komme til EM næste sommer. Jeg er meget stolt over at være blevet udtaget til dette hold, og jeg vil arbejde hårdt for at beholde min plads, siger Dani Olmo, der vil gøre som tidligere spanske midtbanestjerner:

Læs også:Optakt: Irland - Danmark

- Jeg vil være der næste sommer og følge i fodsporene på tidligere midtbanespillere. Hvis man ser på holdene fra 2008 til 2012, var de utrolige. Xavi Hernandez, Andres Iniesta, David Silva, Sergi Busquets og Santi Cazorla. De var alle så imponerende.

Dani Olmos præstationer for Dinamo Zagreb er efter sigende også blevet bemærket af flere europæiske storklubber, hvor blandt andre Manchester United og Tottenham skulle være interesserede i at hente spanieren.

Læs også:Legende til irske spillere: I kan blive helte mod Danmark

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.