Sprudlende Tyskland smadrer Serbien og cruiser videre ved U21 EM

Tyskland slår Serbien ud af U21 EM med en stensikker 6-1-sejr og er på ret kurs i jagten på et titelforsvar.

Tyskland er forsvarende U21 Europamestre, og det kan ses ved det igangværende mesterskab i Italien, hvor Tyskland har gang i sit titelforsvar. Torsdag aften cruisede Tyskland videre med en knusende sikker 6-1-sejr over Serbien.

Danmarks naboer mod nord grundlagde sejren i første halvleg og Serbien var således aldrig rigtigt tæt på at få noget ud af kampen. Allerede ved pauseteen var Tyskland foran 3-0, blandt andet på to mål af Freiburg-angriberen Luca Waldschmidt.

Efter pausen øgede tyskerne med yderligere to mål, heriblandt ved Luca Waldschmidt, der ved den lejlighed fik fuldtendt sit hattrick. Kort før slutfløjt formåede Serbien dog at pynte en smule på resultatet med et straffesparksmål, men lige lidt hjalp det, da der også ventede et sidste mål fra Tyskland i overtiden til slutresultatet 6-1.

Dermed har Tyskland, der slog Danmark i første runde, maksimum-point og Stefan Kuntz’ tropper har kurs mod semifinalerne, der består af U21 EM’s tre gruppevindere og den bedste toer. Tyskland møder i gruppespillets sidste runde Østrig.

Serbien derimod er ude af U21 EM inden deres sidste runde mod Danmark på søndag den 23. juni.