• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Alexander Paaske

Startopstilling: Brandvarme Bruun Larsen på toppen for U21-landsholdet

Foto: Getty Images

Det danske U21-landshold kan fredag aften kvalificere sig til EM med en sejr over Polen. Se startopstillingen til opgøret her.

Af Alexander Paaske

Danmarks U21-landshold mangler blot to kampe i kvalifikationen til U21-EM i 2019. Fredag aften gælder det Polen på hjemmebane i Aalborg, hvor Danmark med en sejr kan spille sig til EM.

I september besejrede Niels Frederiksens tropper både Finland og Litauen 2-0. Samtidig snublede den største konkurrent i gruppen, Polen, med 1-1 mod Færøerne, og dermed overtog Danmark førstepladsen med ét point ned til Polen.

Læs også: U21-dansker vil sikre EM-deltagelsen i aften: Vi skal afgøre det mod Polen

Og førstepladsen i gruppen er ekstremt afgørende, da kun den giver direkte kvalifikation til EM-slutrunden i Italien og San Marino næste sommer. Vinder Danmark over Polen er EM-billetten sikret, mens uafgjort giver Rasmus Nissen og co. matchbold i den sidste kamp mod Færøerne.

Danmark må undvære anfører Mathias Jensen på grund af en ny skade, hvilket giver plads til Oliver Abildgaard på midtbanen. På toppen har Niels Frederiksen valgt Jacob Bruun Larsen, der missede den seneste landsholdssamling med en skade, men nu er klar til bringe formen fra Dortmund til rødt og hvidt.

Læs også: U21-landstræneren før Polen-kamp: Skal være modne i overvejelserne

Danmarks startopstilling:
Danmark (3-4-3-): Iversen – Rasmussen, Nelsson, Andersen – Poulsen, Abildgaard, Billing, Nissen – Duelund, Bruun-Larsen, Skov

Den vigtige U21-landskamp har kickoff klokken 18 og kan ses på 6'eren. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.