Der er nok ikke mange Manchester United-fans, der er enige med Stuart Pearce i, at Wayne Rooneys skade er en god ting. Men Pearce mener det med henblik på EM-slutrunden til sommer.

Det engelske landshold kan meget vel ende med at komme i en styrket udgave når landet igen til sommer skal forsøge at indfri forventningerne om endelig at vinde en stor slutrunde. England er blandt de 24 deltagere ved EM i Frankrig til sommer - en slutrunde, som Danmark som bekendt glippede kvalifikationen til.

Og hvis Stuart Pearce får ret, kommer England i en styrket udgave på grund af Wayne Rooney. Den tidligere engelske U21-landstræner mener nemlig, at Wayne Rooneys skade er en kæmpe bonus for det engelske landshold.

- Det er en bonus, selv om Wayne ikke vil se sådan på det. Det gør, at han er frisk til sommerens slutrunde, og Roy (Hodgson, red.) får mulighed for at se på nogle alternativer. 

- Hvis Wayne var i truppen (til Englands testkampe red.), vil Roy formentlig være forpligtet til at spille med Wayne i testkampe, og det gør, at en yngre spiller ikke får chancen og erfaringen, siger Stuart Pearce til Sky Sports.

Wayne Rooney er formentlig ude i seks uger, hvilket er et kæmpe slag for Manchester Uniteds chancer for at komme tilbage i Champions League. Til gengæld øger det FC Midtjyllands chancer for at skabe overraskelsen i Europa League.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?