• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mads Aagurd

Tite inden Messi-møde: Man kan ikke neutralisere ham

Den brasilianske landstræner erkender, at Messi er svær at stoppe, men han skal holdes nede.

Af Mads Aagurd

Der er dømt rivalopgør ved Copa America, når Brasilien og Argentina tørner sammen i semifinalen natten til onsdag. Endnu har Lionel Messi ikke fundet topformen ved turneringen, men respekten omkring er enorm fra den brasilianske landstræner, Tite.

- Vi snakker ikke kun om Argentinas individualister. De er også vokset som kollektiv. Kollektivet forstærker individualiteten. Man annullerer ikke bare Messi, nej. Man kan sinke hans handlinger, men du kan ikke neutralisere ham, siger Tite på pressekonferencen.

Brasilianeren fremhæver dog i samme ombæring nogle af sit eget holds profiler, der på samme måde kan afgøre tingene på egen hånd.

- Ligesom Coutinho ikke lader sig neutralisere eller Firmino og David Neres. De vil på et tidspunkt være kampafgørende, fortsætter han.

Kampen spilles i Belo Horizonte, hvor Brasilien ved VM i 2014 tabte med hele 7-1 til Tyskland i semifinalen. Det bekymrer ikke landstræneren, som har været meget tilfreds med holdets opbakning igennem turneringen.

I den anden semifinale skal Chile og Peru kæmpe om en finaleplads. Chile har vundet turneringen to gange i træk. Ved begge lejligheder har chilenerne slået Argentina i finalen.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus