• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mads Aagurd

Tite inden Messi-møde: Man kan ikke neutralisere ham

Den brasilianske landstræner erkender, at Messi er svær at stoppe, men han skal holdes nede.

Af Mads Aagurd

Der er dømt rivalopgør ved Copa America, når Brasilien og Argentina tørner sammen i semifinalen natten til onsdag. Endnu har Lionel Messi ikke fundet topformen ved turneringen, men respekten omkring er enorm fra den brasilianske landstræner, Tite.

- Vi snakker ikke kun om Argentinas individualister. De er også vokset som kollektiv. Kollektivet forstærker individualiteten. Man annullerer ikke bare Messi, nej. Man kan sinke hans handlinger, men du kan ikke neutralisere ham, siger Tite på pressekonferencen.

Brasilianeren fremhæver dog i samme ombæring nogle af sit eget holds profiler, der på samme måde kan afgøre tingene på egen hånd.

- Ligesom Coutinho ikke lader sig neutralisere eller Firmino og David Neres. De vil på et tidspunkt være kampafgørende, fortsætter han.

Kampen spilles i Belo Horizonte, hvor Brasilien ved VM i 2014 tabte med hele 7-1 til Tyskland i semifinalen. Det bekymrer ikke landstræneren, som har været meget tilfreds med holdets opbakning igennem turneringen.

I den anden semifinale skal Chile og Peru kæmpe om en finaleplads. Chile har vundet turneringen to gange i træk. Ved begge lejligheder har chilenerne slået Argentina i finalen.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.