• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Toutouh er stadig åben for landsholdet: Hareide må have mit gamle nummer

Toutouh er stadig åben for landsholdet: Hareide må have mit gamle nummer
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

I november sagde Youssef Toutouh, at han var åben for det danske landshold, men han har stadig ikke hørt fra landstræneren.

Af Anders Dehn

I første omgang syntes Youssef Toutouh tabt for det danske landshold. Han havde valgt, at han ville repræsentere Marokko, sagde han. I november trak han dog i land og åbnede op for, at landstræner Åge Hareide bare kunne ringe.

Det opkald venter han imidlertid stadig på, for landstrænerens navn er endnu ikke dukket op på skærmen. 

- Jeg tror, han har mit gamle nummer, spøger Toutouh til BT.

Han har endnu ikke lagt sig fast på, om han vil spille for sit eget fødeland, Danmark, eller forældrenes fødeland, Marokko. Han har allerede én gang meldt bombastisk ud, og det er han forsigtig med at gøre igen.

- Jeg er stadig åben overfor både det danske og marokkanske landshold. Det er selvfølgelig en stor mulighed for mig at komme på landsholdet, men jeg skal passe på med, hvad jeg vælger. Jeg har allerede udtalt én gang, at det blev Marokko, men nu har jeg også åbnet en anden dør. Hvis jeg bliver udtaget i marts, må vi tage den derfra, siger han. 

Den udtagelse, Toutouh taler om, er til Danmarks VM-kvalifikationskamp mod Rumænien den 26. Er FCK'eren med der, vil det dog ikke være hans første gang i rødt og hvidt. Han har allerede spillet 14 U-landskampe for Danmark.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.