Dolberg: City eller United er for stort et skridt
2016-03-30 11:51
Illustration: DBU

Henrik Clausen bliver ny træner for U19-landsholdet. Uffe Pedersen overtager posten som assistenttræner på U21-landsholdet.

Bent 'Turbo' Christensen er stoppet som U19-landstræner, men nu er hans afløser fundet internt i DBU. Der er tale om Henrik Clausen, der tidligere har været U18-landstræner samt assistent på U21-landsholdet. 

Clausen kommer nu til at stå i spidsen for U19-landsholdet, men vil også være tilknyttet U21-landsholdet under OL i Brasilien til sommer. 

Samtidig ansættes den tidligere OB-talentchef Uffe Pedersen i en halvtidsstilling som ny assistenttræner for Niels Frederiksen på U21-landstræner.

Udover de to ansættelser har DBU også lavet en aftale med Esbjergs A+-træner Jens Letort om at fungere som assistenttræner på det danske U19-landshold i den kommende kvalifikation og træningssamlinger.
 
- Samlet set er jeg meget tilfreds med at vi kan "forfremme" en af vores egne dygtige træner, hente helt nyt blod ind og ydermere hente en rutineret herre tilbage i folden. Det styrker sammenholdet og kraften i vores landstrænergruppe, som bestemt fortsat er med meget høj kvalitet, lyder det fra DBU’s talentudviklingschef Flemming Berg.
 
Resten af trænerkabalen for U16, U17 og U18 forventes at blive meldt ud i den kommende uge, melder DBU.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?