• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Tysk anfører: Den sene udligning var velfortjent

Tysk anfører: Den sene udligning var velfortjent

Selv om det udlignende mål faldt sent, var det velfortjent, mener Julian Draxler, der bar anførerbindet for Tyskland i tirsdagens 1-1-kamp på Brøndby Stadion.

Af Anders Dehn

Det danske landshold var få minutter fra en stor skalp tirsdag aften. Hvis det havde holdt Tyskland fra at score i det 88. minut, havde holdet vundet over verdensmestrene og dermed sikret sig det perfekte afsæt til lørdagens VM-kvalifikationskamp mod Kasakhstan.

Men selv om udligningen faldt ganske sent i kampen, var det langt fra ufortjent, mener den tyske anfører, Julian Draxler. Tværtimod var det ikke mindre, end hans hold havde spillet sig til.

- Hvis vi ser bort fra det unødvendige mål, som vi indkasserede, havde vi allerede gode muligheder i første halvleg. Vi gjorde det ikke så dårligt, og vi fortjente at få udlignet, siger han til det tyske fodboldforbunds hjemmeisde.

Der var en del reserver og unge folk i den tyske startopstilling, hvilket anførerbindet på 23-årige Draxlers arm da også vidner om. Landstræner Joachim Löw havde desuden ikke haft særlig lang tid til at spille sit sammenstykkede hold sammen, og i det lys godkender han præstationen.

- i havde kun haft en træning. På den baggrund er jeg absolut tilfreds. Først og fremmest var engagementet virkelig godt, og i de kommende dage kan vi arbejde videre med afstemningerne (mellem de enkelte spillere, red.), siger han. 

Tyskland spiller også VM-kvalifikationskamp på lørdag. Det er mod San Marino, og mens Danmark er under pres i sin gruppe, er tyskerne anderledes godt kørende. De har vundet deres hidtil fem kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus