Tyskland og England er VM-klar

Begge nationer har booket billet til næste sommers VM efter aftenens sejre.

Inden dagens VM-kvalifikationskampe skulle Tyskland og England i gruppe C og F begge bruge mindst et uafgjort resultat for at være sikker på at ende på førstepladsen i puljen.

Det lykkedes for begge hold, da Tyskland vandt 3-1 over Nordirland, mens England fik 1-0 mod Slovenien.

Tyskland kom foran allerede efter to minutters spil, da Sebastian Rudy nettede, og 20 minutter senere fordoblede Sandro Wagner føringen til 2-0.

Sådan var stillingen indtil fire minutter før tid, hvor Joshua Kimmich gjorde det til 3-0, inden Josh Magennis reducerede i overtiden. Dermed er Tyskland nu oppe på 27 point, og med kun én runde tilbage kan de ikke hentes.

Englands kamp så længe ud til at ende uafgjort, men dybt inde i overtiden fandt Harry Kane vej til mål. England er med de tre point nu oppe på 23 af slagsen, otte point flere end Slovakiet, og dermed er de også klar til VM i Rusland næste år.