Tyskland og Spanien delte i VM-test

Tyskland og Spanien spillede 1-1 i en venskabskamp som led i forberedelserne til sommerens VM-slutrunde.

Fredag aften stod Tyskland og Spanien overfor hinanden i en af de første tests frem mod sommerens VM i Rusland.

Spanien kom flyvende fra start, for allerede efter seks minutter fandt Rodrigo vej til netmaskerne på oplæg af Iniesta.

Ti minutter før pausen blev der bragt balance i regnskabet, da Thomas Müller modtog bolden 25 meter fra målet, afsluttede resolut og sendte bolden op i hjørnet til 1-1.

I anden halvleg var der ingen af de to landshold, der kunne finde vej til netmaskerne, og så endte kampen uafgjort 1-1.

Tyskland er i VM-pulje med Mexico, Sydkorea og Sverige, mens Spanien skal møde Portugal, Marokko og Iran.