• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Nicklas Grodt Degn

Tyskland overvandt chokstart og nærmer sig EM-billet

Foto: Getty Images

Tyskland blev reduceret til 10 mand allerede efter et kvarter og havde store problemer med at bryde Estland ned, men gjorde så kort proces i anden halvleg.

Af Nicklas Grodt Degn

Det blev mere spændende end ventet, da Estland søndag aften tog imod Tyskland i EM-kvalifikationen. I det omvendte opgør endte det hele 8-0 til Tyskland, men denne gang skulle tyskerne få noget sværere ved at bryde esterne ned. Alligevel endte det i en tysk 3-0-sejr.

Allerede efter et kvarter kom Tyskland i problemer da Emre Can fejlbedømte en pasning lige uden for tyskernes felt. En ester kom først til bolden, Emre Can træk i nødbremsen og dommeren viste det røde kort til Juventus-spilleren.

Læs også:Real Madrid-legende om Barca-fænomen: Hav tålmodighed med ham

Dernæst skulle Tyskland få meget svært ved nedbryde hjemmeholdet og således kom ingen af holdene på tavlen i første halvleg. Lige så nervepirrende blev det dog aldrig for tyskerne i anden halvleg, hvor de hurtigt kom på 1-0, 2-0 og senere 3-0.

Det bringer Tyskland meget tæt på sommerens EM-slutrunde. De tre point bringer Tyskland op på 15 point for seks kampe, og de ligger dermed á point med Holland. Begge hold har tre point ned til Norirdland på tredjepladsen med to kampe igen. De to øverste hold i gruppen får en EM-billet.

Læs også:Danmarks gruppemodstander er videre til EM

Sådan en skaffede Polen sig endegyldigt søndag aften, da de på hjemmebane vandt 2-0 over Nordmakedonien.

Da Østrig samtidig vandt 1-0 kan Polen ikke ryge ud af top-to, der giver plads ved EM. Østrig ligger nu på andenpladsen i gruppen med fem point ned til Nordmakedonien på tredjepladsen og ligner med to kampe igen altså også en kommende EM-deltager.

Læs også:Holland tog stort skridt mod EM med udesejr

Læs også:Landstræner afviser Benzema-comeback: Det er ikke i holdets interesse

Læs også:Schweizere måber over Schmeichel: Han spillede med seks hænder

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus